Home page
Γίνετε Συνδρομητής - Subscribe
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
Κατηγορία: Έρευνα
Χριστοκεντρική ανάλυση του Ευρωσυντάγματος
Το Μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται
(08/07/2005 10:24)
ΜΕΡΟΣ Γ΄

Η Ιστορία έγραψε: «ΟΧΙ», οι Γάλλοι, στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, με ποσοστό 54,5%, «ΟΧΙ» και οι Ολλανδοί με ποσοστό 62%.
ΚΡΙΜΑ μεγάλο, που δεν αξιώθηκαν οι Έλληνες να είναι αυτοί ο πρώτος Ευρωπαϊκός Χριστιανικός Λαός, που θα’ χε πει, με δημοψήφισμα, το πρώτο μεγάλο «ΟΧΙ» στο Ευρωσύνταγμα. Ας όψεται η «Κοινοβουλευτική πλειοψηφία» των ψοφοδεών πολιτικών - υπηρετών του «μυστηρίου της ανομίας», που στέρησε, από τον ευσεβή Ελληνικό Λαό, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΙΜΗ, να είναι αυτός ο πρώτος σκαπανέας του λάκκου της περιφρόνησης και της λήθης, μέσα στον οποίο ΘΑ’ ΠΡΕΠΕ να θαφτεί αυτό το άθεο κι αντιχριστιανικό Ευρωσύνταγμα. ΚΡΙΜΑ!... Μεγάλο ΚΡΙΜΑ!..
Αλλά και ΕΙΡΩΝΕΙΑ μεγάλη, το άθεο, αντιχριστιανικό και φιλομοφυλοφιλικό αυτό Σύνταγμα να πρωταπορριφθεί από εκείνα τα δύο Ευρωπαϊκά κράτη, που έθαλψαν, το μεν πρώτο (οι Γάλλοι) τον αντίχριστο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ κατά τον 18ο αιώνα, το δε δεύτερο (οι Ολλανδοί) την βδελυρή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, στους σύγχρονους καιρούς.
«Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ’ ορά»!...
Γράφτηκαν πολλά. Και γράφονται και θα γράφονται, για τις αιτίες, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις, που οδήγησαν τους δύο λαούς στα «ΟΧΙ» τους. Κείμενα χιλιομέτρων πολλών, σε όλες τις Ευρωπαϊκές (αλλά και άλλες του κόσμου όλου) γλώσσες, ανέλυσαν, αναλύουν και θ’ αναλύουν, για πολύ καιρό ακόμη, τους ποικίλους λόγους (ακόμη και τους πιο μύχιους φόβους των πολιτών της Ευρώπης), που διαμόρφωσαν, λίγο ως πολύ, τα δύο ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ και ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ (από τους «μυημένους», «πεφωτισμένους» και καθοδηγούμενους απ’ τις δυνάμεις του «μυστηρίου της ανομίας» Ευρωπαίους Ηγέτες) «ΟΧΙ» των Γάλλων και των Ολλανδών.
Σε ΟΛΑ, όμως, τα κριτικά και αναλυτικά, των δημοψηφισμάτων, δημοσιεύματα αγνοήθηκε και πάλι (τυχαίως άραγε;) το θρησκευτικό συναίσθημα. Για μια ακόμη φορά οι υλόφρονες σκέψεις και γραφίδες των κάθε λογής αναλυτών και σχολιογράφων ΔΕΝ θέλησαν, ή ΔΕΝ μπόρεσαν να καταλάβουν και να δεχθούν, ότι τα δύο μεγαλύτερα και ανθεκτικότερα ΕΜΠΟΔΙΑ, που αναχαίτισαν την αλαζονική πορεία του Ευρωσυντάγματος ήταν η, βαθειά ριζωμένη στις ψυχές και στις καρδιές των ανθρώπων, Χριστιανική ΠΙΣΤΗ (= «το κατέχον», κατά Θεσ/κείς Β΄ 2:6) στον ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ Ιησού Χριστό(= «ο κατέχων», κατά Θεσ/κείς Β΄ 2:7), ότι δηλαδή ΕΝΑΣ από τους κυριότερους λόγους, για τον οποίο πολλοί Ευρωπαίοι είπαν «ΟΧΙ» στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, ήταν ο άθεος κι αντιχριστιανικός χαρακτήρας του.
Και ΔΕΝ θέλησαν, η ΔΕΝ μπόρεσαν να καταλάβουν, να δεχθούν και, φυσικά, να σχολιάσουν αυτή την μεγάλη, αλλ’ αφανή σ’ αυτούς, ΑΛΗΘΕΙΑ (ότι δηλαδή το καταπιεσμένο, ανομολόγητο και κρυμμένο στις καρδιές των Χριστιανών θρησκευτικό συναίσθημα βρήκε ευκαιρία να εκδηλωθεί ΚΙ’ ΑΥΤΟ, και να παίξει σπουδαίο ρόλο στα δύο δημοψηφίσματα), γιατί, έχοντας αναλύσει το περιεχόμενο και τις προοπτικές του Ευρωσυντάγματος με κριτήρια μόνο ΚΟΣΜΙΚΑ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ (ιστορικά, νομικά, εθνικά, πολιτικά, οικονομικά, δημοκρατικά, ουμανιστικά, κοινωνικά, ωφελιμιστικά, επαγγελματικά κ.λ.π.) αλλ’ όχι και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΑ, φυσικό, μοιραίο κι αναπόφευκτο ήταν με τα ίδια κριτήρια να αναλύουν και τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων, ώστε να μην μπορούν να καταλάβουν, μήτε ποια ΥΠΕΡΤΕΡΑ πνευματικά αγαθά διακυβεύονται και κινδυνεύουν από το Ευρωσύνταγμα, μήτε το ότι ΜΙΑ από τις πολλές συνιστώσες δυνάμεις που διαμόρφωσαν τη συνισταμένη των αρνητικών Γαλλικών και Ολλανδικών ψήφων, ήταν (ΚΑΙ) Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Χριστιανών να δεχθούν ένα Σύνταγμα χωρίς Θεό, που καταφρονεί και αποκλείει απ’ την Ευρωπαϊκή ζωή τον Λόγο Του, Ιησού Χριστό, όχι μόνον ως ΘΕΜΕΛΙΩΤΗ του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και Ουμανισμού, αλλά και ως ΕΓΓΥΗΤΗ της ποιότητας των αρχών και αξιών της Ενωμένης Ευρώπης.
Ας είναι όμως.... Όποιοι κι αν είναι (ή θέλει ο καθένας να πιστεύει ότι είναι) οι λόγοι, που οδήγησαν τους δύο λαούς στο «ΟΧΙ», γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι η διαδικασία επικύρωσης του άθεου κι αντιχριστιανικού Ευρωπαϊκού Συντάγματος, προς το παρόν, «πάγωσε».
Ναι! Το «χαστούκι» ήταν ηχηρό! Αλλ’ όχι και αρκετό, για ν’ αποτρέψει τους αφανείς συντάκτες, ντελάληδες, αβανταδόρους και ατζέντηδες του Ευρωσυντάγματος, απ’ την προσπάθειά τους να το επιβάλουν στους λαούς της Ενωμένης Ευρώπης, «ως έχει» χωρίς, δηλαδή καμμία τροποποίηση και αναπροσαρμογή των κειμένων του.
Οι Χριστιανοί, που θέλουν ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ να έχουν απαρασάλευτη κι αμόλυντη την ΠΙΣΤΗ τους στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό, και να κατανοούν τα συμβαίνοντα και τις εξελίξεις, με σκέψη ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ (ερμηνεύοντας, δηλαδή, τα γεγονότα μέσ’ απ’ τα λόγια της Καινής Διαθήκης), αυτοί, λοιπόν, οι Χριστιανοί (και μόνον αυτοί) είναι αδύνατο να μην βλέπουν το πρώτο θηρίο της Αποκάλυψης να βρυχάται, απ’ αλαζονική οργή, για την «πληγή» που επέφεραν σ’ ένα απ’ τα κεφάλια του (αυτό, με το κέρατο - στέμμα, που λέγεται Ευρωσύνταγμα) τα δύο «ΟΧΙ» των Γάλλων και των Ολλανδών!
Αλλ’ όμως, όσοι μπορούν να «δουν» ΑΥΤΟ το θηρίο («το μυστήριο της ανομίας», θα μπορέσουν ΚΑΙ να καταλάβουν, ότι αυτή η «πληγή» ΔΕΝ είναι θανάσιμη, ΔΕΝ πρόκειται, δηλαδή, να ματαιώσει οριστικά την διαδικασία επικύρωσης του Ευρωπαϊκού Συντάγματος. Είναι «πληγή», που, καθώς μας προειδοποιεί ο Ιωάννης στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, γρήγορα ή αργά θα «θεραπευθεί» και η κεφαλή, που μοιάζει να έχει πληγεί θανάσιμα («ως εσφαγμένη», ΑΠΟΚ. 13:3) και φέρει πάνω της αυτό το κέρατο - στέμμα ( το Ευρωσύνταγμα) θεραπευμένη, πια, κι αυτή, θ’ αρχίσει να λαλεί μεγαλοστομίες (δηλαδή να δίνει υποσχέσεις, για μια ΝΕΑ ευδαιμονική ΕΠΟΧΗ, στους λαούς της Ε.Ε.) και να βλασφημεί τον Θεό, πολεμώντας τον Λόγο Του, Ιησού Χριστό, και νικώντας προσωρινά, με διάφορες «νομοθετικές ρυθμίσεις», την Εκκλησία Του και το ποίμνίο της!
Αυτές είναι οι εκτιμήσεις του γράφοντος για τα επερχόμενα και τα μελλούμενα, ερμηνεύοντας τα προηγηθέντα και τα συμβαίνοντα, με βάση τα παρακάτω λόγια της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (13:1....7) «Και είδον .... μίαν εκ των κεφαλών αυτού ως εσφαγμένην εις θάνατον και η πληγή του θανάτου αυτού εθεραπεύθη....και εδόθη αυτώ (στο θηρίο) στόμα λαλούν μεγάλα και βλασφημίας...και ήνοιξε το στόμα αυτού εις βλασφημίαν προς τον θεόν βλασφημήσαι το όνομα αυτού και Την σκηνήν αυτού, τους εν των ουρανώ σκηνούντας. και εδόθη αυτώ πόλεμον ποιήσαι μετά των αγίων(δηλαδή των πιστών Χριστιανών) και νικήσαι αυτούς»
Ας μην εφησυχάζουν, λοιπόν, οι Χριστιανοί, κι ας μην αυταπατώνται, ότι το προσωρινό «πάγωμα» της διαδικασίας έγκρισης του Ευρωσυντάγματος, μπορεί να οδηγήσει και στην οριστική εγκατάλειψη και απόρριψή του. Αντίθετα, να είναι απολύτως βέβαιοι και απαρασάλευτα πεπεισμένοι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ΕΙΤΕ, δηλαδή με, ΕΙΤΕ χωρίς δημοψηφίσματα, ΕΙΤΕ με νέα κι επαναλαμβανόμενα δημοψηφίσματα στις χώρες που ψήφισαν, ή θα ψηφίσουν, «ΟΧΙ» την πρώτη φορά, ΕΙΤΕ με αποφάσεις των Κοινοβουλίων (όπως στην Ελλάδα και στην Ιταλία), ΕΙΤΕ μέσα από «διαβουλεύσεις», «διευκρινίσεις», «υποσχέσεις», δελεαστικές παροχές και τεχνητές «κρίσεις» (οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές και διακρατικές), ΕΙΤΕ με τις υπάρχουσες, ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ Ηγεσίες και Κυβερνήσεις, το άθεο κι αντιχριστιανικό Ευρωσύνταγμα ΤΕΛΙΚΑ θα περάσει, θα εγκριθεί απ’ όλα τα Κράτη-Μέλη της Ε.Ε. και θα ισχύσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ των αρχικών κειμένων και ρυθμίσεών του.
Ας μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ, απολύτως, ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ στις χριστιανικές ψυχές, ότι ΑΥΤΗ είναι η έκβαση των πραγμάτων. Ό,τι και να γίνει και όσο κι αν αργήσει.
ΓΙΑΤΙ ο δράκοντας- σατανάς που έχει δώσει όλη την δύναμη και εξουσία του στο πρώτο θηρίο (ΑΠΟΚ. 13:2) πολεμώντας, ήδη, τον Λόγο του Θεού Ιησού Χριστό, εδώ και 2000 χρόνια και γνωρίζοντας ότι λίγος καιρός απομένει πια («ειδώς ότι ολίγον καιρόν έχει» ΑΠΟΚ. 12:12) απ’ τους «42 μήνες» (ΑΠΟΚ. 13:5) που έχει στη διάθεσή του, κάνει ό,τι μπορεί με εμφανή πια στον κόσμο τον χριστιανικό, τα σημάδια της οργίλης και βιαστικής αντίχριστης δράσης του, για να ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ την παγκόσμια επικράτηση του πρώτου θηρίου («μυστηρίου της ανομίας») και την εμφάνιση και παγκόσμια κυριαρχία και του δευτέρου θηρίου («Ψευδοπροφήτη - Αντιχρίστου»).
ΓΙΑΤΙ, για να το επιτύχει αυτό ο δράκοντας - σατανάς, είναι ανάγκη προηγουμένως - καθώς μας προειδοποιεί ο Απόστολος Παύλος- ΝΑ « έλθη η αποστασία πρώτον» (ΘΕΣ/ΚΕΙΣ Β΄ 2:3) και ΝΑ «φύγουν από τη μέση» τα δύο μεγάλα εμπόδια, που δυσκολεύουν την εμφάνιση του Αντιχρίστου ως Ανθρωποθεού. Κι’ αυτά τα δύο εμπόδια είναι η ΠΙΣΤΗ που κατέχει τις καρδιές των Χριστιανών, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Λόγος του Θεού ( «το κατέχον»ΘΕΣ?ΚΕΙΣ Β΄2:6) και ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, που κατέχει μέσα στο νού και στις καρδιές των Χριστιανών τη θέση και τον τίτλο του μόνου αληθινού Σωτήρα και Θεού («ο κατέχων»ΘΕΣ/ΚΕΙΣ Β΄2:7).
ΓΙΑΤΙ μόνον οι ποικιλώνυμοι αντίχριστοι της καθημερινής ζωής και οι «τυφλοί» και αφελείς Χριστιανοί ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν την ΕΜΦΑΝΗ ΒΙΑΣΥΝΗ των δαιμονικών και δαιμονόπνευστων δυνάμεων του «μυστηρίου της ανομίας», που προσπαθούν να προωθήσουν κι’ επιβάλλουν στην Ορθόδοξη Χριστιανική Πατρίδα μας αντίχριστες «νομοθετικές ρυθμίσεις» (περί καθαίρεσης των εικόνων του Ιησού Χριστού από Σχολεία και Δημόσιους χώρους, περί απαγόρευσης των κωδωνοκρουσιών των Χριστιανικών Ναών, περί απαγόρευσης διδασκαλίας των θρησκευτικών στα Σχολεία, περί χωρισμού Κράτους- Εκκλησίας, περί κατάργησης της μισθοδοσίας των Κληρικών από την Πολιτεία κ. ά.) ΠΡΙΝ ακόμα εγκριθεί το Ευρωσύνταγμα και ΕΠΕΙΔΗ, ακριβώς, αργεί να εγκριθεί!
Οι Χριστιανοί , που έχουν απομείνει πια στον τόπο αυτό, ας σκεφθούν «τι» έχει να γίνει, μόλις, και όταν, το άθεο και αντίχριστο Ευρωσύνταγμα ισχύσει σ΄ ολόκληρη την Ενωμένη Ευρώπη!
Όλα όσα έχουμε σημειώσει στο πρώτο μέρος, αυτής της ανάλυσης (φύλλο ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Νο 56), κι’ ακόμη ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, εναντίον της Εκκλησίας του Χριστού, θα πραγματοποιηθούν. Δυστυχώς.
ΓΙΑΤΙ «το μυστήριον της ανομίας ΗΔΗ ενεργείται» και «η αποστασία» ΘΕΣ/ΚΕΙΣ Β΄2:3) είναι πια εμφανής.
ΓΙΑΤΙ ο Ιησούς Χριστός «θα πάθει πολλά και θ’ αποδοκιμασθεί απ’ αυτή τη γενεά» ΛΟΥΚ. 17:24-25).
ΓΙΑΤΙ « είναι αδύνατο να μην έλθουν τα σκάνδαλα» (ΛΟΥΚ 17:1) και «είναι ανάγκη να έλθουν» (ΜΑΤΘ. 18:7) «ώσατε να κριθούν όλοι αυτοί, που δεν πίστεψαν στην αλήθεια της Χριστιανικής Διδασκαλίας αλλά προτίμησαν με ευχαρίστηση να δεχθούν τα ψεύδη» και τις υποσχέσεις των εγκόσμιων εκφραστών του Αντί- Λογου, των άθεων και αντίχριστων πολιτικών «ουμανιστών» και τεχνοκρατών (ΘΕΣ/ΚΕΙΣ Β΄2:12).
«Έτσι» πορεύεται ο κόσμος, κι’ «έτσι» ακριβώς θα γίνουν ΟΛΑ όσα προαναγγέλλουν ο Κύριος Ιησούς Χριστός και οι Απόστολοί Του μέσα από την Καινή Διαθήκη.
Κι’ επειδή οι δυνάμεις του «μυστηρίου της ανομίας» ( δηλαδή το πρώτο θηρίο της Αποκάλυψης κι’ οι εγκόσμιοι εκφραστές και υπηρέτες του) όχι μόνο την ΠΙΣΤΗ των Χριστιανών έχουν φροντίσει να αμβλύνουν, νοθεύσουν και αναισθητοποιήσουν, αλλά κι’ αυτήν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Χριστού έχουν καταφέρει να μολύνουν με όζουσα διαφθορά, αναξιοπιστία και ανυποληψία, ας μην πιστεύουν οι Χριστιανοί, ότι υπάρχει καμμία εγκόσμια συλλογική δύναμη (πολιτική, εθνική ή θρησκευτική), που μπορεί ν’ αναχαιτίσει και εκτρέψει την πορεία της αντίχριστης χιονοστιβάδας, που με του όνομα «Ευρωσύνταγμα», έρχεται.
Το ΜΟΝΟ, που απομένει σε όσους πραγματικά , και όχι λεκτικά και υποκριτικά, ανησυχούν ως Χριστιανοί, είναι η άμυνα και όχι η επίθεση η αντεπίθεση, ΔΕΝ είναι οι μαζικές αντιδράσεις (διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, λαοσυνάξεις κ.λ.π.), αλλά είναι η προσωπική και ατομική εγρήγορση και θωράκιση της Πίστης (της δικής τους και των παιδιών τους) με την «πανοπλία του Θεού», δηλαδή με την ΓΝΩΣΗ του Θείου Λόγου, και την ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ της ζωής του στα εντάλματα Αυτού.
Η καταιγίδα έρχεται΄ θα έλθει. Η όποια προσπάθεια για να μην έλθει είναι ΜΑΤΑΙΗ. Το μόνο που απομένει είναι ο καθένας, μεμονωμένα να φροντίσει να προφυλάξει τον εαυτό του και τα παιδιά του, με ΠΙΣΤΗ ακλόνητη στον Ιησού Χριστό και με ΕΡΓΑ, που να αποδεικνύουν αυτή την Πίστη.
Οι ΠΟΛΛΟΙ με χίλιους -δυο τρόπους και προφάσεις τελικά θ’ αποστατήσουν από την Πίστη τους στον Ιησού Χριστό. Θα Τον προδώσουν, θα Τον αποδοκιμάσουν και θα Τον ξανασταυρώσουν. Αυτά βοά η Καινή Διαθήκη. Ο καθένας Χριστιανός ας φροντίσει αυτός και τα παιδιά του να ΜΗΝ είναι μέσα στους ΠΟΛΛΟΥΣ.


Συντάκτης: Ιωάννης Παλαιτσάκης
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2005)
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή  

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Έρευνα

  Τώρα ήταν η ψίχα... ύστερα θα είναι η τρίχα

  Οι δήθεν ανεξάρτητες Αρχές και Εξουσίες και το μάθημα των θρησκευτικών

  Εραστές της καταστροφής και της αποτυχίας οι επιστήμονες του CERN

  Δυναμώστε την πίστη και σηκώστε το λάβαρο του Θεού

  Φρένο στους ασύνετους επιστήμονες του CERN

  Ανθρώπινο δικαίωμα ...και η ανωμαλία!

  Επικίνδυνα πειράματα στην καρδιά της Ευρώπης

  Τα καρκινώματα, ο κύκνος και ο σκαντζόχοιρος

  Μη μαδάτε το τριαντάφυλλο...

  Πολιτικοί, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στα δίκτυα μάγων και μέντιουμ

  Η Ορθόδοξη πίστη και η Μασωνία

  Τα πετρέλαια του Αιγαίου και ο π. Πορφύριος

  Οι πραγματικές αιτίες της αντιπαράθεσης Χριστοδούλου και Βαρθολομαίου

  Οι Ρωσικοί βυζαντινισμοί και οι πονηρές επιδιώξεις του Βατικανού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

  Σύγχρονοι επώνυμοι Έλληνες Χριστομάχοι και υβριστές της Εκκλησίας

  Ποια μυστική οργάνωση «όπλισε» τον συγγραφέα του Κώδικα Ντα Βίντσι

  Τι λένε τα απόκρυφα ευαγγέλια για τον Ιούδα τον Ισκαριώτη

  Πως η Αγία Μαρίνα έσωσε τον μικρό Ανδρέα Βασιλείου από τη Λεμεσό της Κύπρου

  Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ
»www.vimaorthodoxias.gr»
Πιστεύετε ότι η "έξυπνη Κάρτα του Πολίτη" σχετίζεται με τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αυτεξούσιο);
1. ΝΑΙ
2. ΟΧΙ
3. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 77
Σύνολο Χρηστών 77
Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη - Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr