Home page
Γίνετε Συνδρομητής - Subscribe
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
Κατηγορία: Διάφορα Θέματα - Επίκαιρα Σχόλια
Οι μαριονέτες της πολιτικής και το Τάμα του Έθνους
Ποιοί καί γιατί δέν θέλουν νά εκπληρώσουν την υπόσχεση των Ελλήνων προς τον Σωτήρα Χριστό!
(18/06/2013 18:35)

 

Τα τιποτένια ανδρείκελα της σύγχρονης πολιτικής αντί για μεγαλοπρεπή ναό του Σωτήρος Χριστού αποφάσισαν να διαθέσουν κονδύλια και να ανεγείρουν Τζαμί για να ευαρεστήσουν τον θεό της Σελήνης, το θεό του Βάαλ, τον Αλλάχ και τους σεληνιαζόμενους οπαδούς του!
 
 
 
Ποιό κοινό χαρακτηριστικό έχουν οι Έλληνες πολιτικοί άνδρες από την απελευθέρωση του Έθνους μας μέχρι και σήμερα; Γιατί ευθύνονται για τα μύρια προβλήματα και τις καταστροφές που βίωσε στο διάβα της σύγχρονης ιστορίας, από την απελευθέρωση του γένους μας το 1821 μέχρι και σήμερα;
Με μία φωνή νέοι, γέροι και παιδιά θα φώναζαν ότι το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν στο σύνολο τους οι μασωνοκρατούμενοι Έλληνες πολιτικοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα είναι η αθέτηση των υποσχέσεων που δίδουν προς τον ελληνικό λαό! Χρησιμοποιούν το ψεύδος χωρίς την παραμικρή ντροπή για να αναρριχηθούν στην εξουσία και να εκπληρώσουν στο ακέραιο τις υποσχέσεις που έδωσαν στις σκοτεινές στοές της ανομίας και στους κάθε λογής διαχρονικούς εκφραστές του σκότους που έχουν την ψευδαίσθηση πως κινούν τα νήματα του κόσμου τούτου. Οι αλόγιστες πράξεις και αποφάσεις και οι συνεχείς υποκλίσεις τους στους δήθεν δυνατούς και τους δύστυχους μεγιστάνες του πλούτου έφεραν το γένος μας σ’ αυτήν την τραγική από πάσης απόψεως κατάσταση. Συστηματικά προώθησαν την ανηθικότητα επικαλούμενοι την «ελευθερία»(!!!). Μεθοδικά καλλιέργησαν και δίδαξαν έναν ξένο προς το γένος μας δήθεν «πολιτισμό» που χρησιμοποιεί ως μοχλό τον μαμμωνά και την εγωπάθεια υποστηρίζοντας ότι εκεί κρύβεται η ευτυχία!
Σήκωσαν όλα αυτά τα χρόνια την ασυδοσία και την απατεωνιά ως σημαία της χώρας μας και επέλεξαν να στηρίζονται στα τεχνητά ξύλινα πόδια που τους προσφέρουν οι πάτρωνες των στοών και των μιαρών λεσχών.
Κορόιδευαν και κοροϊδεύουν τον ένδοξο ελληνικό λαό με διάφορα πολιτικά παιχνίδια από τότε μέχρι σήμερα... Και το πιο τραγικό απ’ όλα είναι ότι τα ανθρωπάκια αυτά της υποτέλειας πίστεψαν ότι κατά τον ίδιο τρόπο θα μπορούν να κοροϊδέψουν και τον Θεό.
Ναι, καλοί μου Χριστιανοί καλά διαβάσατε πίστεψε όλο αυτό το φοβερό συνονθύλευμα των επίσημων κουστουμαρισμένων πολιτικό- απατεώνων ότι έχει τη δύναμη να εξαπατήσει ακόμη και το Θεό μη τηρώντας την υπόσχεση που έδωσαν πνευματικά πολιτικά αναστήματα απέναντί Του. Και μάλιστα χρόνο με τον χρόνο αδυνατώντας να κατανοήσουν τα κουτορνίθια της σύγχρονης πολιτικής σκηνής τις αιτίες των αλλεπάλληλων κρίσεων που βίωσε η χώρα έφθασαν στο σημείο να επιχειρούν να πραγματοποιήσουν μία πράξη παντελώς αντίθετη στην υπόσχεση που έδωσαν στο Θεό.
Για να καταλάβετε το εννοώ καλοί μου χριστιανοί και ίσως κατανοήσουν και οι κουφιοκέφαλοι πολιτικοί θα σας αναφέρω ένα απλό παράδειγμα. Όταν λ.χ. ο γονιός παραχωρεί την περιουσία του στα παιδιά του και κληρονόμους αυτά την παραλαμβάνουν ως έχει και επιχειρούν να την συντηρήσουν ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην κατά το παράδειγμα των γονιών τους. Αναλαμβάνουν μάλιστα να τηρούν τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί με βάση αυτήν την περιουσία, όπως να πληρώνουν λ.χ. το λογαριασμό της ΔΕΗ η το νερό κ.ο.κ. Εάν ο κληρονόμος δεν τηρήσει κάποια εκ των συμφωνιών που είχε συνάψει ο κληροδότης του τότε είναι φυσικό να υποστεί τις συνέπειες της αθέτησης της συμφωνίας.
Το αυτό συμβαίνει και με την πολιτική και τους εκάστοτε κυβερνώντες, οι οποίοι αναλαμβάνουν ευθύς εξ αρχής να υλοποιήσουν στο ακέραιο τις συμβάσεις και τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει ( οικονομικές-αμυντικές -διπλωματικές -εμπορικές κ.α.). Έτσι, άλλωστε εξασφαλίζεται η ειρήνη και η καλή συμβίωση των λαών.
Το 1829 λοιπόν οι προκάτοχοι των σημερινών πολιτικών μας σύναψαν μία συμφωνία με τον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό, που τους βοήθησε να ελευθερώσουν το γένος μας από τη σκλαβιά! Ο καλός Θεός δεν ζήτησε κανένα αντάλλαγμα για την προσφορά του πολύτιμου αγαθού της ελευθερίας. Οι οπλαρχηγοί μας όμως που έβλεπαν τόσα και τόσα θαύματα, επειδή πολεμούσαν πρώτα για του Χριστού την πίστη την Αγία και κατόπιν για της πατρίδος την ελευθερία ένιωθαν ας -μου επιτραπεί η γλωσσική έκφραση -υποχρεωμένοι απέναντι στον Αναστάντα και Σωτήρα Χριστό. Έτσι ομόφωνα αποφάσισαν κατά την Εθνοσυνέλευση του 1829 να ανεγείρουν με την πρώτη ευκαιρία μεγαλοπρεπή Ορθόδοξο ναό της Αναστάσεως στην πρωτεύουσα της Ελλάδος για να δοξολογούν τον ελευθερωτή τους Κύριο Ιησού Χριστό. Έδωσαν υπόσχεση και σύναψαν μονομερώς συμφωνία με το Θεό! Πρόκειται για το γνωστό σ’ όλους μας Τάμα του Έθνους, το οποίο μέχρι σήμερα όχι μόνο μένει ανεκπλήρωτο αλλά επιπλέον όλα αυτά τα ανόητα ανθρωπάκια μίας φθηνής και μόνο για φτύσιμο πολιτικής φρόντισαν να καταβροχθίσουν τα χρήματα που μάζεψε με χίλιες θυσίες ο λαός μας για να εκπληρώσει το Τάμα! Και ήταν πολλά τα λεφτά που ασύστολα και χωρίς αιδώ λεηλάτησαν και έφαγαν αυτά τα πολιτικά πιόνια, καλοί μου χριστιανοί. Και για αυτό το φαγοπότι κανείς μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε...
Και δεν έφθανε το γεγονός ότι αυτά τα τιποτένια ανδρείκελα της σύγχρονης πολιτικής σφυρίζουν αδιάφορα και αθετούν να εκπληρώσουν τη συμφωνία που σύναψαν οι κληροδότες τους για το τάμα του Έθνους αλλά επιπλέον θέλουν αντί για μεγαλοπρεπή ναό να διαθέσουν κονδύλια και να ανεγείρουν Τζαμί για να ευαρεστήσουν τον θεό της Σελήνης, το θεό του Βάαλ, τον Αλλάχ και τους σεληνιαζόμενους οπαδούς του!!!
Οι Χριστιανοί ωστόσο γνωρίζουν καλά το πως λειτουργεί ο πνευματικός νόμος, τις συνέπειες του οποίου γεύεται σήμερα ο ελληνικός λαός με τις κάθε λογής κρίσεις που βιώνει σήμερα...
Τα αθεόφοβα πολιτικά ανδρείκελα μίας εξουσίας ημιμαθών και ασήμαντων σύγχρονων αρχόντων τα οποία αρέσκονται να παίζουν ρόλο μαριονέττας όχι μόνο δεν εκπληρώνουν την υπόσχεση-συμφωνία με τον τριαδικό Θεό αλλά αρνούνται να παραχωρήσουν και τον ανάλογο χώρο για να αναγερθεί ο μεγαλοπρεπής ναός του Σωτήρος Χριστού. Θα έπρεπε κανονικά να παραχωρήσουν μέρος του Εθνικού Κήπου, η ακόμη και του προεδρικού Μεγάρου για να διευκολύνουν αυτούς που αγωνίζονται να υλοποιήσουν για λογαριασμό της Πολιτείας τη συμφωνία τούτη και να πάψουμε ως λαός να πληρώνουμε τα λάθη των παντελώς ανίκανων πολιτικών αρχόντων μας.
Απευθυνόμαστε ως ορθόδοξοι χριστιανοί στις σύγχρονες μαριονέτες της πολιτικής από πρόεδρο και πρωθυπουργό μέχρι αρχηγούς κομμάτων, υπουργούς και βουλευτές και τους ζητούμε να αναλάβουν πλήρως την υλοποίηση της υποχρέωσης -συμφωνίας για την εκπλήρωση του τάματος του έθνους για να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από τις συνέπειες του ισχύοντος πνευματικού νόμου... Κι αν αδυνατούν λόγω των υποτελών σχέσεών τους με τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας να το πράξουν τότε τουλάχιστον ας διευκολύνουν αυτούς που έθεσαν προτεραιότητα στη ζωή τους να το κάνουν. Γιατί ο κόμπος έφθασε στο χτένι, που λέει ο σοφός λαός μας... και η υπομονή μας έχει φθάσει στα όρια της!
 

ΠΗΓΗ: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή  

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
27/06/13 (08:40) -  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΟΣΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ,ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ.-
25/06/13 (11:41) -  ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ από Θεόδωρος Δ. Μπουκογιάννης
Κύριε Μακρή γειά σας,
Αναφέρεσθε στο άρθρο σαν να πάνε να κοροιδέψουν οι πολιτικοί τον Θεό. Μα δέν πιστεύουν!!!!!
Εδώ δεν πιστεύουν μέλη της οικογένειας μας και δεν κάνουμε κάτι χριστιανικό για αυτό. Γίνονται ιεραποστολές στην Αφρική κλπ και δέν έχουμε πείσει τα αδέρφια μας τους φίλους μας και πρωτίστως τους εαυτούς μας. Ο κλήρος παραδειγματίζεται από την πλημμελή επαφή μας με τον Κύριο.
Ασ προσπαθήσουμε να σώσουμε τούς εαυτούς μας και την οικογένεια μας και αμέσως μετά να κάνουμε και λίγη δουλειά για το τάμα.
Με Πολλή εκτίμηση Θόδωρος Μπουκογιάννης
Διάφορα Θέματα -...

  Ευχαριστήριο μήνυμα

  Η Βαβυλωνία των σύγχρονων ανθρώπων γρήγορα θα πάρει τέλος...

  Η τρίχα, η τριχιά, η τηλεοπτική δικτατορία και η διέξοδος από την κρίση

  Έλληνες δεθείτε στο άρμα του Χριστού και μην σκιάζεστε από τις παγκόσμιες κρίσεις και τα επερχόμενα δεινά

  Οι κανόνες λειτουργίας στην «επιχείρηση» σωτηρίας του ανθρώπου

  Ο Μέγας Αλέξανδρος ζει και η πίστη των Ελλήνων αληθινή

  Ασφαλιστικό: Το άδικο δεν ευλογείται...

  Τηλεοπτικές «μοιρολογίστρες»

  Όχι διαζύγια, όχι πορνεία αλλά σεβασμό στον Θεό

  Κάτω τα χέρια από τον ιδρώτα του βιοπαλαιστή, υπάρχει Θεός

  Φρίττουν τα δαιμόνια με την Ελλάδα και τους Έλληνες
»www.vimaorthodoxias.gr»
Πιστεύετε ότι η "έξυπνη Κάρτα του Πολίτη" σχετίζεται με τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αυτεξούσιο);
1. ΝΑΙ
2. ΟΧΙ
3. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 95
Σύνολο Χρηστών 95
Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη - Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr