Home page
Εκδόσεις ΑΚΤΕ - AKTE Publications
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
Κατηγορία: Διάφορα Θέματα - Επίκαιρα Σχόλια
Η τρίχα, η τριχιά, η τηλεοπτική δικτατορία και η διέξοδος από την κρίση
Ο ουρανός είναι πάντα η πυξίδα, μην την ποδοπατάτε. Θα έρθει λύση κοιτάξτε και λίγο τον ουρανό που είναι μαζί σας και μην αποθαρρύνεσθε
(14/11/2008 15:06)
«Κάνουν την τρίχα τριχιά» όπως λέει η λαϊκή ρήση τρομοκρατώντας τον κοσμάκη, λεηλατώντας χωρίς αιδώ συνειδήσεις, καταπατώντας ανθρώπινες αξίες και κατακρημνίζοντας τις μηδαμινές σήμερα ελπίδες και τα ελάχιστα οράματα. Έχουν πάντα ως βασικό στόχο το κέρδος που απορρέει από την αύξηση της τηλεθέασης, η οποία ερμηνεύεται με πιέσεις ενίσχυσης της διαφήμισης. Έχουν ως σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών που δουλικά υπηρετούν με γνώμονα το χρήμα και τη δόξα. Έχουν ταυτισθεί με τη δαιμονική κατάθλιψη. Σκορπούν απογοήτευση τσαλαπατώντας αθώες ανθρώπινες ψυχές. Πορεύονται με σύντροφό τους την όξυνση, την αντιπαράθεση, τον ξεπεσμό ιδανικών και αξιών. Υπό το κενόδοξο πρίσμα του σκληρόκαρδου κριτού εξετάζουν ακόμη μέσα από την ψευδαίσθηση μίας τελειότητας που δήθεν εκπροσωπούν θέματα και υποκύπτουν στις κάθε λογής άνωθεν πιέσεις διαστρέβλωσης των πάντων.
Μιλώ για την τηλεοπτική ειδησεογραφία και τους υπηρετούντες αυτήν απατηλούς τυφλοπόντικες που ως πιόνια μίας άγνωστης εξουσίας παίζουν στο σκάκι της ανομίας. Παρουσιάζονται ως κυνηγοί της διαφθοράς και του σκανδάλου. Ενδύονται τον μανδύα του ιεροεξεταστή για να σπιλώσουν, να καταδικάσουν, να λεηλατήσουν ιερά και όσια μέσα από τεχνητές συγκρούσεις και τηλεοπτικά υπερθεάματα. Μεταμφιέζονται σε ψεύτικους υποστηρικτές αξιών και θεσμών όπως λ. χ. της οικογένειας ενώ οι ίδιοι τους έχουν εξευτελίσει και διαλύσει. Κοκορεύονται ως παντογνώστες με συνεχείς αλλαγές προσωπείων στην καθημερινή δραματική σειρά στην οποία παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειρωνεύονται τους πάντες και τα πάντα πιστεύοντας ενδομύχως ότι αποτελούν την πραγματική εξουσία που κινεί τον κόσμο και τον πλανήτη. Πανικοβάλλουν έθνη και λαούς...
Οι δυστυχείς κατάντησαν να γίνουν ένα με την ανομία και να μην ξεχωρίζουν απ’ αυτήν. Κατά κοινή ομολογία αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στην επιχειρούμενη αποστασιοποίηση του ανθρώπου από τον Θεό. Ισοπεδώνουν τα πάντα ως δικτάτορες εξουσιαστές, σπιλώνουν συνειδήσεις κατά βούληση των μεγιστάνων αφεντικών τους. Ανήγαγαν την υποκρισία που καλύπτουν με το make up και τα λοιπά σοβατίσματα σε επιστήμη. Ζήλεψαν τη φήμη των Φαρισαίων και Γραμματέων και ανεδείχθησαν σε δεινούς εκτελεστές, οι οποίοι «έξωθεν μεν φαίνεσθε τοις ανθρώποις δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί εστε υποκρίσεως και ανομίας» (Ματθ. κγ 28). Οι υπηρετούντες την απογοητευτική σήμερα τηλεοπτική ειδησεογραφία μοιάζουν «τάφοις κεκονιαμένοις, οίτινες έξωθεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν δε γέμουσιν οστέων νεκρών και πάσης ακαθαρσίας», δηλαδή μοιάζουν με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι εξωτερικώς μεν φαίνονται ωραίοι, ενώ από μέσα είναι γεμάτοι με κόκαλα πεθαμένων και με κάθε ακαθαρσία ( Ματθ. κγ’27).
Στυγνοί δολοφόνοι του ήθους, των ιδανικών και των αξιών ως πότε θα παραπλανάτε τον κόσμο για εύκολο χρήμα και δόξα; Τυφλοί οδηγοί ως πότε θα προσφέρετε απογοήτευση και θα γεμίζετε τον κόσμο με θλίψη; Παράφρονα δουλικά ανθρωπάρια ως πότε για λίγο χρήμα θα κοροϊδεύετε τον Έλληνα μεροκαματιάρη και τον οικογενειάρχη βιοπαλαιστή; Φαρμακερές έχιδνες και αδίστακτες κόμπρες ως πότε θα δηλητηριάζετε την κοινωνία μας προβάλλοντας ως πρότυπα το ευτελές και το ρηχό; Ανόητοι κομπάρσοι του θεάτρου σκιών των μεγιστάνων ως πότε θα κυριαρχείτε στο προσκήνιο ατιμώρητοι;
Πιστεύετε πως η τηλεοπτική ασύδοτη εικονική ασυλία την οποία παρουσιάζετε ως προβατόσχημη ελευθερία έκφρασης δεν θα τελειώσει; Νομίζετε ότι η αδυναμία της απανταχού κοσμικής εξουσίας ανά τον πλανήτη να δώσει τέλος στη γενική κατρακύλα θα μείνει χωρίς απάντηση; Θεωρείτε ότι οι μισές αλήθειες που είναι χειρότερες από το ψεύδος που ασύστολα πλασάρατε στους ανθρώπους καθημερινά δεν θα τύχουν τιμωρίας;
Ω τρισάθλια όργανα του σκότους και των μασωνικών στοών αγναντέψτε προς τον ουρανό που πλέον παρεμβαίνει δυναμικά. Αφουγκραστείτε τους αγγέλους να παιανίζουν το «Στώμεν καλώς». Τρέξτε στους προφήτες και την Αγία Γραφή να ανακαλύψετε την ουσία της ζωής και την αιώνια ευτυχία. Προλάβετε όσο είναι καιρός να αγκαλιάσετε τη μετάνοια ώστε να αποφύγετε τη ρομφαία που ήδη σας σημαδεύει. Λυπηθείτε τους οικείους σας και τα παιδιά σας που θα κληθούν να πληρώσουν τις ανομίες σας. Λυπηθείτε το περιβάλλον σας που θα υποστεί τις συνέπειες της αποστασιοποιήσεώς σας έναντι του τριαδικού Θεού.
Σεβαστείτε τις θυσίες και το αίμα των προγόνων μας και πάψτε να παραποιείτε τις αλήθειες και να διαφημίζετε τον Βελζεβούλ μέσα από την προβολή τ?ν συνεχόμενων κακών ειδήσεων. Συνέλθετε και πάψτε να πανικοβάλλετε τον κόσμο. Ο Κύριος και ολόκληρη στρατιά αγγέλων, όπως διαλαλεί ο ουρανός είναι κάτω για να μας βάλουν λίγο τάξη. Η ευημερία έρχεται σύμφωνα με τον ουρανό που είναι η μόνη πυξίδα. Γι’ αυτό ενημερώστε τους πλουτοκράτες που τυφλά υπηρετείτε να κινηθούν τώρα. Ο τροχός γυρίζει και η γη θα πάρει την άνοδο.
Παιανίστε το ΟΧΙ στα ναρκωτικά, το ΟΧΙ στις άλλες ουσίες που βλάπτουν τον άνθρωπο για να έχουν οι έμποροι το χρήμα. Ο Κύριός μας είναι κοντά και δεν θα αφήσει την κατάσταση έτσι. Η λύση θα βρεθεί και αυτοί που εμμένουν στο σκότος όχι μόνο θα μείνουν εκτεθειμένοι αλλά θα νιώσουν και το τι εστί ρομφαία του τριαδικού Θεού. Η λύση θα βρεθεί και οι μεροκαματιάρηδες θα έχουν δουλειά. Γι’ αυτό πάψτε να τρομοκρατείτε τον κόσμο και κοιτάξτε λίγο τον ουρανό.
Καλοί μου άνθρωποι, φθηνοί εξουσιαστές και κοσμικοί άρχοντες εραστές του ευτελούς συμμορφωθείτε. Αποδεσμευτείτε από το άρμα του σκότους και αναζητήστε τον Θεό. Πάψτε να παίζετε επικίνδυνα και καταστροφικά παιχνίδια που αποβλέπουν στο εύκολο χρήμα. Αναζητείστε το εισιτήριό του τρένου της σωτηρίας που διαβαίνει ολάκερο τον πλανήτη και αναγγέλλει την προσδοκία της μεταστροφής του κόσμου προς τον αληθινό τριαδικό Θεό. Και ο μηχανοδηγός του προφήτης Ηλίας ηχεί τη δοξολογική σελίδα του τέλους της αποστασιοποίησης του σύγχρονου ανθρώπου από το Θεό. Προαναγγέλλει το νέο ξεκίνημα που θα μετατρέψει ξανά τη γη από τσουκνίδα που την καταντήσαμε σε μυρωδάτο τριαντάφυλλο.

Ένας δούλος Κυρίου


Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή  

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Διάφορα Θέματα -...

  Ευχαριστήριο μήνυμα

  Η Βαβυλωνία των σύγχρονων ανθρώπων γρήγορα θα πάρει τέλος...

  Έλληνες δεθείτε στο άρμα του Χριστού και μην σκιάζεστε από τις παγκόσμιες κρίσεις και τα επερχόμενα δεινά

  Οι κανόνες λειτουργίας στην «επιχείρηση» σωτηρίας του ανθρώπου

  Ο Μέγας Αλέξανδρος ζει και η πίστη των Ελλήνων αληθινή

  Ασφαλιστικό: Το άδικο δεν ευλογείται...

  Τηλεοπτικές «μοιρολογίστρες»

  Όχι διαζύγια, όχι πορνεία αλλά σεβασμό στον Θεό

  Κάτω τα χέρια από τον ιδρώτα του βιοπαλαιστή, υπάρχει Θεός

  Φρίττουν τα δαιμόνια με την Ελλάδα και τους Έλληνες
»www.vimaorthodoxias.gr»
Πιστεύετε ότι η "έξυπνη Κάρτα του Πολίτη" σχετίζεται με τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αυτεξούσιο);
ΝΑΙ

77% (2772 ψήφοι)
ΟΧΙ

20% (721 ψήφοι)
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

3% (106 ψήφοι)
Σύνολο: 3599 ψήφοι
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 114
Σύνολο Χρηστών 114
Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη - Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr