Home page
Γίνετε Συνδρομητής - Subscribe
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
Κατηγορία: Έρευνα
Φρένο στους ασύνετους επιστήμονες του CERN
Τι σημαίνουν οι αλλεπάλληλες μεταθέσεις εκτέλεσης του πειράματος. Οι εφησυχασμοί, οι κίνδυνοι και το επικίνδυνο «ανόητο» πείραμα
(27/06/2008 18:20)
Σε νέα αναβολή προχώρησαν οι επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών του φοβερού και επικίνδυνου και προκλητικού έναντι του Θεού πειράματος που προγραμματίζουν να κάνουν. Ο χρόνος του πειράματος και λειτουργίας του επιταχυντή που φέρει την ονομασία «Άτλας» μετατέθηκε σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα τον Αύγουστο ενώ σύμφωνα με άλλα το προσεχές Φθινόπωρο.
Μάλιστα οι επικεφαλής του από πάσης απόψεως επικίνδυνου πειράματος θεώρησαν σκόπιμο να καθησυχάσουν τον κόσμο αλλά και την πλειάδα των συνετών επιστημόνων και συναδέλφων τους που αντιδρούν ότι τάχα δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος. Δυστυχώς οι ασύνετοι αυτοί επιστήμονες δεν κατανοούν ούτε θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι τα αλλεπάλληλα εμπόδια ανάφλεξης του «οχήματος» που επιχειρούν να θέσουν σε λειτουργία είναι εκ του Θεού. Αρνούνται να καταλάβουν πως το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή όλο και κάτι συμβαίνει δεν είναι τυχαίο.
Συμβαίνει αυτό καλοί μου επιστήμονες γιατί ο Θεός δεν το επιτρέπει. Αλλοίμονο λοιπόν στα μυαλά που το σκέφθηκαν. Αλλοίμονο, όταν θα πέσει η ρομφαία του Κυρίου στους ασυνείδητους αυτούς επιστήμονες. Οι νοσηροί αυτοί εγκέφαλοι πίστευαν, όπως κάποιοι άλλοι όμοιοι τους ίσως και λίγο πιο προχωρημένοι παλαιότερα, στην «μυθική» αλλά αληθινή Ατλαντίδα για την οποία μιλά σε λίγες μόνο αράδες ο Πλάτων πως δύναται να διασπάσουν το άβατο του Παντοκράτορα! Δεν είδαν ούτε έμαθαν για την τύχη της Ατλαντίδας και τα μεγάλα υδάτινα κύματα αμφισβήτησης της τριαδικής Θεότητας, που ξεκινούσαν κατά τον Προφήτη Δαυίδ από την άβυσσο και έφθαναν μέχρι και τον ουρανό, αγγίζοντας θα έλεγε ο συνετός Δημόκριτος σχεδόν τις κορυφές του Ολύμπου και του Ψηλορείτη...
Μα ακούω κάποιοι να ψιθυρίζετε και να λέτε: «Η ορθόδοξη Εκκλησία δεν εναντιώθηκε στην επιστημονική πρόοδο. Πως είναι δυνατόν τώρα εσύ να αντιδράς στην προσπάθεια των επιστημόνων που αποβλέπουν στην ανακάλυψη νέων μορφών ενέργειας και στην ανακούφιση της ανθρωπότητας; Από που αντλείς τούτο το δικαίωμα εσύ ο ασήμαντος και τιποτένιος;».
Μα σεβαστοί μου επιστήμονες στα εργαστήρια σας εσείς οι ίδιοι δεν έχετε κάποια εύφλεκτα υλικά που φέρουν ετικέτες προειδοποίησης για την επικινδυνότητα τους; Εσείς οι ίδιοι δεν κάνετε τόσα και τόσα πειράματα άλλα γνωστά στον πολύ κόσμο και άλλα πολύ περισσότερα άγνωστα; Εσείς δεν καταστρέψατε τον υδάτινο βυθό και τον σακατέψατε με τις τρύπες που ανοίξατε για τα πειράματά σας; Εσείς και τα πειράματά σας δεν ευθύνονται για την ασυδοσία και την ασέβεια προς το περιβάλλον, την οποία ήδη πληρώνει ακριβά ο σύγχρονος άνθρωπος και θα πληρώσει ακριβότερα αν συνεχίσετε να χαλάτε συστηματικά τα μυστήρια που κρύβει ως επτασφράγιστο μυστικό ο Κύριος.
Αφήστε λοιπόν τα πειράματα και ακούστε τον ασήμαντο συγγραφέα του κειμένου. Αυτός ο τιποτένιος δεν εκφράζει φόβους ούτε υπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς. Σκεφτείτε λίγο μήπως και έχει ο λόγος του, που δεν είναι δικός του κάτι σημαντικό για εσάς που κλείνετε με τις πράξεις σας τα αυτιά σας και δεν ακούτε πως ο ουρανός τώρα βροντοφωνάζει πως αλλού έχει ο Κύριος ορυκτά καλά, με την προϋπόθεση πως δεν θα νοθευτούν...Αρκετά κάνατε λοιπόν. Τώρα κοιτάξτε να συνηγορήσετε στο έργο των αγγέλων και να συμβάλλεται να γίνουν ξανά οι παγετώνες. Να συμβάλλεται ώστε να επανέλθει η ισορροπία στον κατασκαμμένο βυθό και στα ψάρια, δηλαδή τους ιχθείς που τώρα είναι υπό χαμό.
Σας ακούω να υποστηρίζετε τα έργα, τις επιλογές και τις πράξεις σας. Να καυχιέστε για την πρόοδο της ανθρωπότητας μέσω των επιστημονικών ανακαλύψεων. Να περηφανεύεστε για την κοινωνική προσφορά σας. Να , να , να...
Μα καλοί μου άνθρωποι το αν προοδεύει η ανθρωπότητα δύναται μόνο να το κρίνει ο Δημιουργός αυτής, δηλαδή ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός. Για τολμήστε να ρωτήσετε λοιπόν τον καλό Θεό, κατά ανάλογο τρόπο που θα ρωτούσατε και τον προϊστάμενό σας στην πολύπονη εργασία σας αν είναι ευχαριστημένος από την πρόοδο σας; Τι νομίζετε πως θα σας απαντούσε;
Γιατί σιωπάτε; Μα καλοί μου άνθρωποι η μόνη πρόοδος για τον εκάστοτε άνθρωπο είναι αυτή που σχετίζεται με το βαθμό επικοινωνίας με τον ίδιο το Θεό. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο είναι αυτή που έχει ως βάση την τήρηση των εντολών Εκείνου που δημιούργησε την όμορφη γη, το Σύμπαν και τον άνθρωπο. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο είναι αυτή που καθιστά τον ευαγγελικό λόγο ως βάση της εφήμερης τούτης ζωής. Η μόνη πρόοδος για τον άνθρωπο έχει δύο αποκλειστικούς στυλοβάτες, δηλαδή στηρίζεται σε δύο πόδια. Το πρώτο πόδι φέρει την ονομασία «αγάπη προς τον πλησίον» και τα δάχτυλα του ονομάζονται ανιδιοτέλεια, σεβασμός, θυσία, υπομονή, τιμή... Το δεύτερο πόδι φέρει την ονομασία «Μετάνοια» και τα δάχτυλά του απαρτίζουν η ταπείνωση, πίστη, προσευχή, δοξολογία, εξομολόγηση... Το μεγαλείο της αγάπης το δίδαξε ο Χριστός μας και τη λειτουργία του «οχήματος» που καλείται «μετάνοια» μας την γνωστοποίησε ο επικεφαλής του υπό σύσταση δέκατου αγγελικού τάγματος, ο μέγιστος των Προφητών Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος.
Τι λέτε λοιπόν τώρα; Είμαστε ως ανθρωπότητα μπροστά ή τρέχουμε ολοταχώς προς το χάος; Μα να! Για σταθείτε λίγο. Σαν να ακούω τον ίδιο τον Κύριο μας Ιησού Χριστό να μιλά και να στέλνει μήνυμα για το πως Εκείνος αντιλαμβάνεται την πρόοδο που επικαλείστε καλοί μου επιστήμονες.
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Χιλιάδες χρόνια με φτύνουν και δεν ακολουθούν τον πραγματικό Θεό. Τους έχει συνεπάρει το χρήμα και κατάντησαν τη γη γήπεδο. Συνέλθετε ο Πατήρ μου και Εγώ στέλνουμε αγγελιοφόρους κατά καιρούς. Όμως, τώρα τη γη που σας έδωσε ο Πατήρ μου, την ποτίσατε με δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα μικρόβια. Τα ζώα χάθηκαν. Τα δάση χάθηκαν. Και επιπλέον χτίζετε με βλαβερές ουσίες σπίτια. Βέβαια σας έδωσε ο Θεός και Πατήρ μου όλα τα εφόδια. Σας έκανε να μπορείτε να βοηθάτε οι επιστήμονες τους αρρώστους και όχι να κάνετε πειράματα που σκοτώνουν τους καλούς οργανισμούς της ατμόσφαιρας. Αμήν».
Ω άνθρωποι, πως καταντήσατε τον κόσμο; Σαν ένα τρελοκομείο. Κοιτάξτε λίγο το ευαγγέλιο του Θεού και αλλάξτε. Γίνετε άνθρωποι ζηλωτές της Ορθοδοξίας που είναι και η πραγματική και μόνη αληθινή πίστη. Θα μου πείτε τώρα! Πως να πιστέψουμε όταν ο Θεός δεν τα σταματάει αυτά τα τερατώδη και ανώμαλα μυαλά; Ο Θεός δοκιμάζει. Μετανοήστε για να έχετε τον δρόμο ανοικτό για την επουράνια κατοικία σας. Θυμηθείτε πως ο Παράδεισος κατακτιέται μόνο όταν η συνείδησή σας είναι ήσυχη. Κοιτάτε λίγο και τον ουρανό. Γη και ουρανός είναι σε μάχη. Γη και ουρανός δονείται από τις ανώμαλες πράξεις σας και τη φιλαργυρία σας. Το Άγιο Πνεύμα έρχεται σε δοκιμάζει και όταν οι πράξεις είναι καλές κατοικεί εκεί. Αμήν

Ένας δούλος Κυρίου

Συντάκτης: Ένας Δούλος Κυρίου
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τευχ. 91 ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή  

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Έρευνα

  Τώρα ήταν η ψίχα... ύστερα θα είναι η τρίχα

  Οι δήθεν ανεξάρτητες Αρχές και Εξουσίες και το μάθημα των θρησκευτικών

  Εραστές της καταστροφής και της αποτυχίας οι επιστήμονες του CERN

  Δυναμώστε την πίστη και σηκώστε το λάβαρο του Θεού

  Ανθρώπινο δικαίωμα ...και η ανωμαλία!

  Επικίνδυνα πειράματα στην καρδιά της Ευρώπης

  Τα καρκινώματα, ο κύκνος και ο σκαντζόχοιρος

  Μη μαδάτε το τριαντάφυλλο...

  Πολιτικοί, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στα δίκτυα μάγων και μέντιουμ

  Η Ορθόδοξη πίστη και η Μασωνία

  Τα πετρέλαια του Αιγαίου και ο π. Πορφύριος

  Οι πραγματικές αιτίες της αντιπαράθεσης Χριστοδούλου και Βαρθολομαίου

  Οι Ρωσικοί βυζαντινισμοί και οι πονηρές επιδιώξεις του Βατικανού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

  Σύγχρονοι επώνυμοι Έλληνες Χριστομάχοι και υβριστές της Εκκλησίας

  Ποια μυστική οργάνωση «όπλισε» τον συγγραφέα του Κώδικα Ντα Βίντσι

  Τι λένε τα απόκρυφα ευαγγέλια για τον Ιούδα τον Ισκαριώτη

  Πως η Αγία Μαρίνα έσωσε τον μικρό Ανδρέα Βασιλείου από τη Λεμεσό της Κύπρου

  Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ
»www.vimaorthodoxias.gr»
Πιστεύετε ότι η "έξυπνη Κάρτα του Πολίτη" σχετίζεται με τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αυτεξούσιο);
1. ΝΑΙ
2. ΟΧΙ
3. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 75
Σύνολο Χρηστών 75
Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη - Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr