Home page
Γίνετε Συνδρομητής - Subscribe
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
Κατηγορία: Έρευνα
Μη μαδάτε το τριαντάφυλλο...
Έκτισαν μια νέα Βαβέλ στις Άλπεις για να εξισώσουν τον άνθρωπο με το Θεό
(14/02/2007 15:23)
Επικίνδυνα πειράματα με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στόχο το άβατο του Παντοκράτορα

Του Διονύση Μακρή

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται εδώ και λίγες δεκαετίες γη και ουρανός. Οι άνθρωποι μεθυσμένοι από τις επιστημονικές αποκαλύψεις επιχειρούν διακαώς να κατακτήσουν το άβατο του Παντοκράτορα. Αποσκοπούν να διαπεράσουν το απόρθητο κέλυφος της δημιουργίας του Σύμπαντος κόσμου και να δημιουργήσουν ολοταχώς μια νέα Βαβέλ στο όνομα της ανεξέλεγκτης πλέον και ασεβούς επιστημονικής έρευνας, η οποία αποτελεί και το βασικό προμήνυμα της εποχής που θα ακολουθήσει. Εποχής μεγάλης θλίψης και πείνας σύμφωνα με τα λεγόμενα σοφών γερόντων της Ορθοδοξίας.
Στην ουσία ως οι κλέπτες και οι ληστές της ανάλογης περιγραφής του Ευαγγελίου οι ανόητοι αυτοί «διαφωτιστές» επιδιώκουν να εισέλθουν στον απόρθητο οίκο του Θεού από τη μάνδρα και τα παράθυρα και όχι από την είσοδο και μέσω του Ποιμένα Ιησού Χριστού. Αποτέλεσμα αυτής της φοβερής ανθρώπινης ματαιοδοξίας θα είναι να βυθιστούν στο σκότος τόσο όλοι αυτοί που επιχειρούν να βεβηλώσουν και να λεηλατήσουν τον οίκο του Κυρίου όσο και εκατομμύρια αθώες ανθρώπινες ψυχές που θα «γευτούν» τις επιπτώσεις των αλλόκοτων πειραμάτων μέσα από μια πιθανή σειρά νέων ασθενειών που ως επιδημία θα εξαπλωθούν στον πλανήτη.
Τη στιγμή λοιπόν που οι περισσότερες κοιμισμένες, ως αποδεικνύονται, κυβερνήσεις του πλανήτη ασχολούνται με το πως θα πιέσουν τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν να μην προβούν σε πυρηνικές δοκιμές που θα μολύνουν ακόμη περαιτέρω τη γη. Την στιγμή που οι αποβλακωμένες κυβερνήσεις ασχολούνται με προϋπολογισμούς και απολογισμούς και με την ευημερία των αριθμών, κάποιοι ανεγκέφαλοι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, νεο-διαφωτιστές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικής Έρευνας (CERN) με τη χρηματοδότηση των 19 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, ετοιμάζουν να βυθίσουν την ανθρωπότητα σε βαθύ σκότος. Ετοιμάζονται να αμφισβητήσουν το Θεό συνεπικουρούμενοι και υποβοηθούμενοι από τον Σατανά και τα επί γης όργανά του. Επιδιώκουν να ληστέψουν το φως και να κατασπαράξουν την ποίμνη του Παντοκράτορα και Δημιουργού Θεού εισερχόμενοι στην άβυσσο ως φοβεροί λύκοι όχι από την πύλη αλλά από το παράθυρο... Ετοιμάζονται να προβούν τους επόμενους μήνες –λέγεται πως θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι- στο μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας για να ανακαλύψουν –άκουσον-άκουσον- το «σωματίδιο»του Θεού!!! Οι άλογοι και υπερόπτες σιωνιστές επιστήμονες ακολουθώντας τυφλά τα χνάρια των αποβλακωμένων δύσμοιρων συναδέλφων τους που έκτισαν πριν από χιλιάδες χρόνια τη Βαβέλ έχουν κατασκευάσει σε βάθος 175 μέτρων κάτω από τις ελβετικές Άλπεις έναν τεράστιο δοκιμαστικό σωλήνα μήκους 26,7 χιλιομέτρων (Mεγάλος Επιταχυντής Συγκρουόμενων Δεσμών Αδρονίων, LHC) μέσα στον οποίο θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια κοσμική σύγκρουση ελευθερώνοντας ασύλληπτα ποσά ενέργειας. Στην ουσία οι εγκεφαλικά χτυπημένοι και αλλοπρόσαλλοι αυτοί ερευνητές, ως νέοι σκοταδιστές της ανθρωπότητας και ζηλωτές της δόξας του ματαιόδοξου Γάλλου Ναπολέοντα Βοναπάρτη θα προσπαθήσουν με εφαλτήριο τη Γαλλία να αναπαραστήσουν συμπαντικές εκρήξεις ( Big- Bang) μέσα από συγκρούσεις σωματιδίων με ταχύτητα του φωτός στον ανωτέρω σωλήνα.
Σχεδιάζουν λοιπόν εδώ και σειρά ετών στην υπόγεια πόλη που έχουν κατασκευάσει μια εκστρατεία κατά του ίδιου του Θεού παραβλέποντας τις επιπτώσεις της θεϊκής οργής και τον πέλεκυ που θα πέσει στο κεφάλι όλης της ανθρωπότητας από την ανοησία τους...
Όπως λοιπόν, οι συνάδελφοι τους την εποχή της Βαβέλ θέλησαν να συναγωνιστούν το Δημιουργό-Θεό και να εξισωθούν με τον Παντοκράτορα, έτσι και αυτοί οι σύγχρονοι άφρονες βέβηλοι της δημιουργίας και ανελέητοι υλιστές, αγνοώντας και περιφρονώντας τη ρήση των προπατόρων μας (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) πράττουν το ίδιο κατ’εντολή του μιαρού Σατανά. «Και είπον΄ έλθετε ας οικοδομήσωμεν εις εαυτούς πόλιν και πύργον, του οποίου η κορυφή να φθάνη έως του ουρανού, και ας αποκτήσωμεν εις εαυτούς όνομα, μήπως διασπαρώμεν επί του προσώπου πάσης της γης» (Γεν 11, 4). Προστατεύουν δε την αφροσύνη τους αυτή με την άγνοια των σύγχρονων και άτολμων στην πλειονότητά ηγετών που κυβερνούν τους λαούς σε συνδυασμό με την τύφλωση που έχουν επιβάλλει μέσω του δικού τους δημιουργήματος της τηλοψίας. Μέσω της τηλεόρασης σπέρνουν την απογοήτευση, την κατάθλιψη, την απόγνωση και την απελπισία στις ανύποπτες ακαλλιέργητες και ατροφικές κατά κοινή ομολογία ψυχές των ανθρώπων. Σπρώχνουν επίτηδες την ανθρωπότητα στην ηδονή και στην επικράτηση μιας κτηνώδους απάνθρωπης συμπεριφοράς που εκδηλώνεται σ’ όλες τις πτυχές της ζωής μέσα από μια επιβολή αρνητικών συμπεριφορών.
Στην ουσία η ίδια η γέφυρα που επιχειρούν να στήσουν για να κατακτήσουν το άβατο του τριαδικού Θεού θα τους γκρεμίσει μέσα στη θεϊκή λαύρα που σιγοβράζει. Και την ευθύνη αυτή φέρουν οι δύο νέες μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε, οι οποίες τις τελευταίες δεκαετίες απροκάλυπτα μολύνουν την ουράνια σφαίρα και καταστρέφουν τον πλανήτη. Η συνεχιζόμενη ασυδοσία τους καταστρέφει ότι με κόπο δημιούργησε ο άνθρωπος ενώ η ματαιοδοξία τους δημιουργεί δηλητηριώδη φίδια που κατατρώγουν τα εντόσθια της ανθρώπινης υπάρξεως. Οι αθεόφοβοι λησμονούν ότι όποιος θέλει να φθάσει στον έβδομο ουρανό δεν έχει από το να πάρει ένα τσεκούρι και να αρχίσει μ’ αυτό να αφαιρεί τα ελαττώματά του και να πελεκά τα λέπια από πάνω του που δημιούργησε η απομάκρυνση τους από τις εντολές του τριαδικού Θεού μας. Λησμονούν ότι ο νόμος της βαρύτητας εξαλείφεται στις καρδιές εκείνων που μέσα τους κατοικεί κατ’ αποκλειστικότητα ο Χριστός. Οι άθεοι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας έχουν ηθελημένα ξεγυμνωθεί μπροστά στον μιαρό Σατανά και επιφέρουν με γοργό ρυθμό τιμωρίες που ήδη παρουσιάζονται ενώπιον μας με τη μορφή εντόνων καιρικών φαινομένων που διαπιστώνονται (ξηρασίες-πλημμύρες) αλλά και σεισμούς...
Δια τούτο οι νέοι υποτιθέμενοι ερευνητές κατά κυριολεξία σκοταδιστές με το πείραμα αυτό, που επιβάλλεται τάχιστα να ξεσηκώσει τη διαμαρτυρία όλης της ανθρωπότητας, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το λεγόμενο μποζόνιο του higgs ή διαφορετικά «σωματίδιο» του Θεού, από το οποίο πιστεύουν ότι προέκυψαν τα γνωστά σωματίδια στο σύμπαν. Πρόκειται, όπως αναγράφεται στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) για ένα μυστηριώδες υποατομικό σωματίδιο που διαπερνά ολόκληρο το σύμπαν και εξηγεί με ποιόν τρόπο απέκτησε μάζα οτιδήποτε υπάρχει στον κόσμο. Το υποατομικό αυτό «σωματίδιο του Θεού» λένε οι φυσικοί θεωρείται υπεύθυνο για τη βαρύτητα και τη δημιουργία της μάζας. Αρκεί να φαντασθεί κανείς ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρήσει το «σωματίδιο του Θεού» και η παρατήρησή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού η ζωή του δεν διαρκεί πάνω από 1 δεκάκις του χιλιοστού του τετράκις εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.
Προς το λόγο αυτό έχουν κατασκευάσει έναν ανιχνευτή, τον οποίο ονομάζουν ATLAS που σκοπό έχει να εκμεταλλευτεί όλο το δυναμικό της φυσικής που βρίσκεται πίσω από το Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων. Θα προσδιορίσει τις ενέργειες, τις διευθύνσεις καθώς και την ταυτότητα των σωματιδίων που θα παραχθούν από τις συγκρούσεις των δύο δεσμών πρωτονίων. Αναμένονται γύρω στο ένα δισεκατομμύριο συγκρούσεις το δευτερόλεπτο και ο ρυθμός μεταφοράς των δεδομένων θα είναι ισοδύναμος με 20 τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όλων των κατοίκων της Γης συγχρόνως. Οι υπολογιστές του ATLAS θα επεξεργάζονται τις πληροφορίες των αποτελεσμάτων αρκετά γρήγορα ώστε να επιλέξουν μία από τις δέκα εκατομμύρια συγκρούσεις που θα μπορεί να υποδηλώνει νέα φαινόμενα, και τελικά θα καταγράψουν μόνο τις επιλεγμένες αυτές συγκρούσεις σε σκληρούς δίσκους ή ταινίες.
Από τον μήκους 26.7 χιλιομέτρων επιταχυντή που έχει κατασκευαστεί θα παραχθούν μίνι-μαύρες τρύπες, οι οποίες θα διαλυθούν εξαιτίας της ακτινοβολίας Hawking (τα αποτελέσματα της οποίας δεν έχουν φανούν ποτέ ούτε καν έχουν δοκιμασθεί). Έτσι αναμφιβόλως η πιθανότητα δυσμενών αποτελεσμάτων είναι δύσκολο να υπολογισθεί από τους ασεβείς στον τριαδικό Θεό και επιστημονικά ανεξέλεγκτους προς το παρόν τουλάχιστον οργάνων της ανομίας...
Ένα όμως είναι πλέον βέβαιο. Το πείραμα των σύγχρονων τυφλοπόντικων αναμένεται να αλλοιώσει ακόμη και τον ορυκτό πλούτο της γης και θα αποτελέσει το αίτιο μιας σειράς φυσικών καταστροφών μεγαλυτέρων απ’ αυτών που προκαλεί η μόλυνση του περιβάλλοντος. Απαιτείται λοιπόν η άμεση και ταυτόχρονη αντίδραση όλης της ανθρωπότητας, η οποία οφείλει με κάθε τρόπο να δώσει τέλος στη ματαιοδοξία των αδίστακτων οργάνων της ανομίας και να προφυλάξει τον πλανήτη μας από τις καταστροφικές συνέπειες της υπεροψίας τους και το ανηλεές παιχνίδι με τη συμπαντική φωτιά. Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εγκαταλείψουν το λήθαργο και να παρέμβουν αμέσως για να συνετίσουν τους άφρονες τη καρδία ερευνητές που επιχειρούν να εξισώσουν τον Δημιουργό με το δημιούργημα. Γιατί οι καιροί ου μενετοί...


Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας /Φεβρουαριος 2007
Home Page
  Εκτύπωση     Αποστολή  

Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.
Έρευνα

  Τώρα ήταν η ψίχα... ύστερα θα είναι η τρίχα

  Οι δήθεν ανεξάρτητες Αρχές και Εξουσίες και το μάθημα των θρησκευτικών

  Εραστές της καταστροφής και της αποτυχίας οι επιστήμονες του CERN

  Δυναμώστε την πίστη και σηκώστε το λάβαρο του Θεού

  Φρένο στους ασύνετους επιστήμονες του CERN

  Ανθρώπινο δικαίωμα ...και η ανωμαλία!

  Επικίνδυνα πειράματα στην καρδιά της Ευρώπης

  Τα καρκινώματα, ο κύκνος και ο σκαντζόχοιρος

  Πολιτικοί, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες στα δίκτυα μάγων και μέντιουμ

  Η Ορθόδοξη πίστη και η Μασωνία

  Τα πετρέλαια του Αιγαίου και ο π. Πορφύριος

  Οι πραγματικές αιτίες της αντιπαράθεσης Χριστοδούλου και Βαρθολομαίου

  Οι Ρωσικοί βυζαντινισμοί και οι πονηρές επιδιώξεις του Βατικανού στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

  Σύγχρονοι επώνυμοι Έλληνες Χριστομάχοι και υβριστές της Εκκλησίας

  Ποια μυστική οργάνωση «όπλισε» τον συγγραφέα του Κώδικα Ντα Βίντσι

  Τι λένε τα απόκρυφα ευαγγέλια για τον Ιούδα τον Ισκαριώτη

  Πως η Αγία Μαρίνα έσωσε τον μικρό Ανδρέα Βασιλείου από τη Λεμεσό της Κύπρου

  Οι μάρτυρες του Ιεχωβά και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ
»www.vimaorthodoxias.gr»
Πιστεύετε ότι η "έξυπνη Κάρτα του Πολίτη" σχετίζεται με τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αυτεξούσιο);
ΝΑΙ

74% (2388 ψήφοι)
ΟΧΙ

22% (721 ψήφοι)
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

3% (106 ψήφοι)
Σύνολο: 3215 ψήφοι
Αρχείο δημοσκοπήσεων
Αυτή την στιγμή υπάρχουν on-line οι παρακάτω χρήστες
Διαχειριστές 0
Επισκέπτες 160
Σύνολο Χρηστών 160
Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη - Οδηγός Ορθόδοξων Πηγών στο Διαδίκτυο

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr