Home page
Εκδόσεις ΑΚΤΕ - AKTE Publications
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Φόρμα αποστολής άρθρου
Ονοματεπώνυμο

e-mail αποστολέα

e-mail παραλήπτηΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).


Σχόλιο που θα συνοδεύει την είδηση (προαιρετικό)


Κείμενο προς αποστολή:
Με δαιμονικές επικλήσεις πνευμάτων κυβερνούν, ψυχαγωγούν και κατευθύνουν τις τύχες των λαών και ... ορίζουν ακόμη και την ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών!!!

Σαν δηλητηριώδη μανιτάρια ξεφυτρώνουν και αναπτύσσονται και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν, ακόμη και μέσα στους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι διάφορες παραχριστιανικές, ορθολογικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις, οι οποίες λειτουργώντας σε αποτυχημένες και αναθεωρημένες βάσεις του παλαιόθεν θρησκευτικού συγκρητισμού παρασύρουν αθώες ανθρώπινες ψυχές στον όλεθρο.
Καλλιεργούν μια δαιμονική μελλοντολογία που δυστυχώς συναρπάζει ακόμη και πλειάδα σύγχρονων πολιτικών ηγετών του πλανήτη, οι οποίοι μιμούμενοι τον Ιουλιανό τον Παραβάτη και κινούμενοι από το αίσθημα ανασφάλειας που τους διακατέχει, λόγω της αμαρτίας και των αδικιών που διαπράττουν στο λαό επιχειρούν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Για το λόγο αυτό συμβουλεύονται Γκουρού και μάγους που τους στεγάζουν σε πολυτελείς βίλες των βορείων προαστίων και τους πληρώνουν αδρά, τρέχουν μέντιουμ και χαρτορίχτρες και αναλίσκονται σε δαιμονικές δοξασίες επίκλησης πνευμάτων που δήθεν τους βοηθούν ακόμη και στο να ... κυβερνήσουν!!!
Το άσχημο πάντως είναι ότι εγκλωβιζόμενοι οι ίδιοι στα δίκτυα αυτών των δαιμονικών διεργασιών παρασύρουν και τις χώρες τους! Τρανό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη δήλωση του τηλεοπτικού ιεροκήρυκα Πατ Ρόμπερτσον ο οποίος δήλωσε πως ο θεός του εμπιστεύθηκε πως στο δεύτερο μισό του 2007 θα πραγματοποιηθεί τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα «μαζικούς θανάτους»!!! Η ψευτοπροφητεία αυτή δεν αποκλείεται να αποτέλεσε τη βάση στον Αμερικανό πρόεδρο Τζώρτζ Μπους, επιστήθιο φίλο του ανωτέρω, για να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και να διαθέσει εκατομμύρια δολάρια, τα οποία, σε διαφορετική περίπτωση, θα ανακούφιζαν εκατομμύρια πολίτες που ζουν στα όρια της φτώχιας σε μια χώρα που μόνο οι αριθμοί ευημερούν...
Οι δαιμονικοί ασυνείδητοι λοιπόν μελλοντολόγοι που ενίοτε ενδύονται και τη μάσκα μιας ψευτο-ευσεβείας προκειμένου να παρασύρουν και να εξοντώσουν ανυποψίαστες ψυχές δεν διστάζουν να προστρέξουν στην Αγία Γραφή να παρερμηνεύσουν και να απομονώσουν συγκεκριμένα χωρία προκειμένου να υπολογίσουν ακόμη και το χρόνο της Δευτέρας Παρουσίας, της κρίσεως και της συντέλειας του κόσμου και του ερχομού του Αντίχριστου! Και όλα αυτά στο όνομα του Ιησού Χριστού, ο οποίος καθαρά και ξάστερα τονίζει προς τους μαθητές και τους Αποστόλους πως «περί της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών, ουδέ ο υιός, ει μη ο πατήρ μόνος» (Ματθ 24, 36).
Το φαινόμενο αυτό, αν και έχει τις ρίζες του στη φιλοσοφία που αναπτύσσονταν στις γνωστικές στοές και στην προσπάθεια κάποιων «ηλιθίων» ψευτο-φιλοσόφων των πρώτων χριστιανικών αιώνων να νοθεύσουν το ευαγγελικό μήνυμα ενδύοντας σε αυτό φορεσιά του ανεπτυγμένου τότε, όπως και σήμερα, συγκρητισμού επανεμφανίστηκε εντόνως στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ωστόσο, οι αποτυχημένες χιλιαστικές αρχικά δοξασίες και οι λανθασμένοι υπολογισμοί περί της συντέλειας, μπορεί να ζημίωσαν αλλά δεν έκαμψαν τους εμπνευστές των παραθρησκευτικών οργανώσεων για να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον απλό κόσμο!
Υπάρχουν πάντως τριών ειδών μελλοντολόγων που πωλούν και σερβίρουν συμφορές και απογοητεύσεις. Το πρώτο είδος συνδέεται με τον αποκρυφισμό, ο οποίος έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα αλλά συνεχίζει να ακμάζει και σήμερα σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Αθήνα. Αρκεί μια ματιά στα κερδοφόρα αποκρυφιστικά περιοδικά που ευρέως κυκλοφορούν στα περίπτερα για να διαπιστώσει κανείς τον τρόπο που καθημερινά βλασφημείται το όνομα του Χριστού του Ναζωραίου. Εκατοντάδες σεμινάρια αποκρυφιστικά παγιδεύουν νέους στα δίκτυα δαιμονικών δοξασιών. Μαθήματα που αρχίζουν από χαλαρώσεις, περνούν σε μετενσαρκώσεις και επικλήσεις πνευμάτων και φθάνουν μέχρι και τον ακριβή υπολογισμό της ημέρας συντέλειας του κόσμου!
Το δεύτερο είδος έχει να κάνει με τις αμιγώς παραχριστιανικές οργανώσεις που μέσα από ένα πέπλο χριστιανικής ευσέβειας φοβίζουν τους ανθρώπους. Γράφουν και διαφημίζουν πως έρχεται η συντέλεια του κόσμου το 2012 ή το 2013 και αναλύουν ως θεοί με ακρίβεια το τι πρόκειται να συμβεί... Μιλούν για κρυμμένους θησαυρούς της Αποκαλύψεως, για μυστικούς κώδικες της Βίβλου, για τον ερχομό και την καταγωγή του Αντίχριστου!!!
Το τρίτο είδος των εγκεφαλικά χτυπημένων μελλοντολόγων συνδέεται με μια ψευτο-επιστημολογία. Με μια επιστήμη που, αφού απομάκρυνε τον Δημιουργό Θεό, θεωρεί βάσει ορισμένων φυσικών παρατηρήσεων πως «η συντέλεια» θα έρθει μετά το πέρας των αποθεμάτων του πετρελαίου ή της αύξησης της τρύπας του όζοντος ή της αύξησης της θερμοκρασίας της γης που προκαλεί το λιώσιμο των πάγων κ.ο.κ. Βάσει μάλιστα των παρατηρήσεων αυτών ξεκινούν πολέμους, συνάπτουν πολιτικές συμφωνίες υπολογίζουν με κριτήρια δαιμόνων το επί γης παγκόσμιο απατηλό συμφέρον τους.
Η Ελλάδα έχει πληγεί παρά πολλές φορές, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες από τα αποτελέσματα αυτών των δαιμονικών δοξασιών. Ακόμη και η πολιτική των ΗΠΑ είχε μεταβληθεί στο τέλος της δεκαετίας του ’80, επειδή κάποιοι δαιμονόπληκτοι νεο-εποχίτες Αμερικανοί διέδιδαν πως ο Αντίχριστος γεννήθηκε εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα!!!
Δεν χρειάζεται όμως να πάμε τόσο μακριά. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά σήμερα στην χώρα μας για να διαπιστώσουμε τον τρόπο που καθημερινά ξανα-σταυρώνουμε τον Ιησού Χριστό. Εύκολα διαπιστώνεται η χαώδη κατάσταση που επικρατεί με τις λεγόμενες αστρολογικές προβλέψεις, τα σύγχρονα μαντεία που λειτουργούν και καθορίζουν την πορεία και τη ζωή μιας πλειάδας ανυποψίαστων πολιτών που ανοίγουν πύλες στον απαίσιο κόσμο της «μαγείας» και των δαιμόνων!
Μεγάλα ονόματα της πολιτικής, της επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής σκηνής όντως θύματα μιας δαιμονικής βιομηχανίας ασυνείδητα καθίστανται οι καλύτεροι διαφημιστές του Σατανά. Ο Διάβολος σήμερα καθορίζει την πορεία, τις επιλογές, την επιτυχία ή αποτυχία τους, βάσει της κίνησης των άστρων και της σελήνης ή του Ήλιου και των πλανητών!!! Ο Διάβολος τους συμβουλεύει το πότε θα λάβουν κάποια σημαντική απόφαση ή ... Αυτός, φθάνει στο σημείο να καθορίζει ακόμη και την ημερομηνία των Εθνικών εκλογών!!!
Για του λόγου το αληθές αναφερόμαστε σε γνωστότατο πολιτικό πρόσωπο της πρώτης γραμμής της αντιπολίτευσης που δηλώνει χωρίς ίχνος ντροπής πως «ο Καραμανλής θα αποφύγει να κάνει εκλογές το Φθινόπωρο γιατί το Σεπτέμβριο υποφέρει εξ αιτίας του ζωδίου του και δεν του βγαίνει τίποτε από όσα επιχειρεί»!!!
Άμυαλα, άμοιρα εγκλωβισμένα και αιχμαλωτισμένα στην ψευδαίσθηση μιας εφήμερης εξουσίας τεχνητού φωτισμού ανθρωπάρια που δυστυχώς αναδείχθηκαν ηγέτες σε εποχές χαώδεις. Σε εποχές που η ανηθικότητα και ο φαρισαϊσμός ανυψώθηκαν προκαλώντας εκ νέου την οργή του Θεού. Σε εποχές που ο Σωτήρας του κόσμου και η Αγία Τριάδα υβρίζονται. Σε αυτές τις εποχές όμως, να είστε βέβαιοι, πως θα επανέλθει πιο δυνατός και ουσιαστικός ο λόγος του Ευαγγελίου για να ξανακουσθεί σ’ όλον τον πλανήτη του «ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριταί»...

Συντάκτης: Διονύσης Μακρής
Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας


ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Λαγουμιτζή 42, 117 45 - Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970, Email: info@orthodoxia.gr